Бивша звезда на Реал се е обадил лично на Гюлер, за да го откаже от Барселона


Бивша звезда на Реал се е обадил лично на Гюлер, за да го откаже от Барселона
Снимка: Getty Images

3899 0

Бившата звезда на Реал Мадрид Месут Йозил е изразил мнение относно спрягания бъдещи трансфер на Арда Гюлер в Барселона. Каталунците работят по сделка за подписването на изгряващата турска звезда преди началото на сезон 2023/24. Появи се информация, че е изпреварил и Реал Мадрид.

Йозил се надява турската изгряваща звезда да размисли

Според последните доклади Деко е отлетял за Истанбул, за да завърши подробностите по сделката с Фенербахче за активиране на освобождаващата му клауза от 17,5 милиона. В Барселона са сигурни, че сделката ще бъде приключена през следващите дни въпреки продължаващия интерес от страна на Мадрид и други европейски отбори.

Бившият съотборник на Гюлер във Фенербахче Йозил обаче го посъветва да не прави такъв голям ход на този етап от кариерата си, тъй като той продължава да се развива в Турция.

Според информация от Mundo Deportivo Йозил се е обадил на младия полузащитник, за да го убеди да остане в Турция още една година и след това да прецени възможностите си. Гюлер очаква последното обаждане за преместване в Испания с решение, насрочено за 4 юли. Лапорта вече обяви интереса на Барселона към младия играч, като заяви, че всички топ отбори го искат.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички