Лапорта за трансферна цел на Барселона: Всички големи клубове в Европа го искат


Лапорта за трансферна цел на Барселона: Всички големи клубове в Европа го искат
Снимка: Getty Images

3302 0

Жоан Лапорта участва в неделя в 12-ата среща на клубовете на привържениците на Барселона и потвърди, че клубът се опитва да подпише с младия турски талант Арда Гюлер. Барса се конкурира с много други отбори, но неотдавнашното посещение на Деко в Истанбул може да насочи сделката по правилния път.

"Той е много млад турски играч, вярно е, че скаутският отдел го следи от известно време и той е желан от всички важни клубове в Европа. Ние също говорим с Фенербахче" каза той.

С очакване за "скок в Европа"

Пред присъстващите привърженици Лапорта даде много положителна оценка на сезона, който завърши с две титли - лигата и Суперкупата на Испания. Той също така каза, че целта е да продължим да се подобрява отбора и да се стремим към повече през следващия сезон.

"Спечелването на шест лиги за един сезон с всичките шест професионални отбора е голям източник на гордост. Ние също имаме план за жизнеспособност, одобрен от Ла Лига. Искаме повече. Не сме доволни от това и трябва да направим скок към Европа и затова се засилваме. Харесва ми Ла Лига да има най-добрите играчи в света и ние сме първите, които трябва да го направят, за да постигнем това".

Добрата новина от УЕФА

Тази седмица Барселона също получи отличната новина за потвърждението, че през следващия сезон ще може да играе в Шампионска лига. Инспекторите на УЕФА стигнаха до заключението, че с текущата информация за "случая Негрейра" те нямат достатъчно доказателства, за да предложи санкция на Барса. "Доволни сме, защото следователите на УЕФА не са видели причина да ни държат извън надпреварата".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички