Неймар убеждава ПСЖ да купи друг играч на Барселона


Неймар убеждава ПСЖ да купи друг играч на Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

3253 0

Нападателят на Пари Сен Жермен Неймар е изразил пред шефовете си желанието да привлекат още един от футболистите на Барселона. Става дума за нападателя на каталунците Луис Суарес, който трябва да замени сънародника си Единсон Кавани, който не е в добри отношения с бразилеца, съобщава вестник "Спорт".

Суарес може да стане голямата трансферна цел на парижани за това лято. В същото време Неймар е осъзнал, че ще трябва да остане в ПСЖ още поне една година, защото иска да направи по-успешен сезон от първия си във Франция. За целта бразилецът смята, че трябва да направи няколко неща. Първото е, че не иска Кавани в отбора.

Второто е, че за съотборник му е нужен Луис Суарес. С негова помощ на Неймар ще му е по-лесно да спечели "Златната топка", както смята самият той.

От Кавани се интересува сериозно Наполи, където той игра в периода 2010-2013 г. Барселона обаче едва ли ще пусне Суарес в ПСЖ, след като отношенията между двата клуба се влошиха след трансфера на Неймар от Барселона във френския клуб.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички