Бивш президент на Барселона "хвърли камък" в "двора" на Реал Мадрид и потвърди за Килиан Мбапе


Бивш президент на Барселона "хвърли камък" в "двора" на Реал Мадрид и потвърди за Килиан Мбапе
Снимка: Getty Images/ колаж: SportLive

2400 0

Бившият президент (2000 - 2003 г.) на Барселона Жоан Гаспар коментира пред испански медии финансовите неуредици в клуба и направи любопитно сравнение между каталунците и Реал Мадрид, твърдейки, че на "Бернабеу" "никой не знае какво става":

*Преди почти две десетилетия Гаспар остави Барса на две точки от зоната на изпадащите в Ла Лига, а по негово време бе осъществен и скандалният трансфер на Луиш Фиго!

"Икономическата ситуация в Барселона повече ме притеснява, отколкото ме тревожи. Ясно е, че клубът има капацитет да се възстанови финансово, но сякаш отборът е поставен под много строг контрол, защото ситуацията е много публична, всички са очевидци на случващото се", заяви той цитиран от "Marca" и добави:

"В Реал Мадрид не е така, там никой не знае какво става! Има един предприемач начело (б.р. - Флорентино Перес) и няма двама делегати, които да намерите и те да кажат, че не са съгласни с него. В Барса е различно".

Жоан Гаспар потвърди и новината, че отборът на Карло Анчелоти вече се е разбрал с Килиан Мбапе, след като такива информации излязоха в последния ден от трансферния прозорец: "Знаете ли, ще ви кажа нещо ексклузивно за Килиан Мбапе. Той вече е подписал с Реал Мадрид, сигурен съм в това, защото познавам Флорентино".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички