"Бомбата е заложена": Реал Мадрид се разбра с Килиан Мбапе и ще го "позлати"?


"Бомбата е заложена": Реал Мадрид се разбра с Килиан Мбапе и ще го "позлати"?
Снимка: GettyImages

4594 0

В последния ден от зимния трансферен прозорец в големите европейски първенства, немското издание "BILD" разпространи бомбастичната новина, че Реал Мадрид най-сетне се е разбрал със  суперзвездата на световния футбол Килиан Мбапе!

Разгласената информация сочи, че французинът ще доиграе сезон 2021/22 на "Парк де Пренс" и веднага след неговия край ще се присъедини към Кралския клуб и то БЕЗ ПАРИ, тъй като договорът му с ПСЖ вече ще бъде изтекъл.

Съобщава се още, че 23-годишният нападател ще стане най-скъпоплатеният футболист в света и Реал Мадрид ще му плаща по 50 милиона евро на година или иначе казано - близо милион на седмица за заплата!

Мбапе пристигна в Париж през лятото на 2018 година и до момента е изиграл 199 мача, в които е отбелязал 151 гола и е раздал 77 асистенции. Междувременно се появиха и други информации, които сочат, че големият враг на Реал - Барселона, е напът също да се сдобие със звезден нападател - прочетете подробности.

*"BILD" допълва, че Реал Мадрид не е обявил сделката с Мбапе от колегиалност, тъй като отборът ще срещне именно ПСЖ на 1/8-финалите в Шампионска лига!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички