На Острова посякоха Гарет Бейл и го определиха като най-голямото разочарование на Мондиал 2022


На Острова посякоха Гарет Бейл и го определиха като най-голямото разочарование на Мондиал 2022
Снимка: Getty Images

1093 0

Бившият английски футболист - Джейми О'Хара, направи на пух и прах лидера на Уелс - Гарет Бейл, посочвайки, че той е най-голямото разочарование на Световното първенство по футбол в Катар.

"Най-голямото разочарование на Световното първенство за мен, от гледна точка на играчите, е Гарет Бейл. Всички говореха за участието на Бейл в турнира, как е закарал Уелс там, всички го обожествиха", каза О'Хара.

"Той отиде в ФК Лос Анджелис, за да се опита да се поддържа във форма, а след това се появява на Световното първенство и бе безполезен, не помогна по никакъв начин на Уелс", добави още британецът.

Уелс успя да се класира на световните финали в Катар за пръв път насам от далечния Мондиал 1958 в Швеция. "Драконите" отбелязаха само едно попадение, дело на Гарет Бейл от дузпа срещу САЩ в мач от група "B".

Бейл помогна на отбора да стигне до Катар, като вкара решаващия пряк свободен удар срещу Украйна в плейофите за Световното първенство по футбол. Въпреки това не само според О'Хара, но и много други, той не се представи добре на самия турнир.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Треньорът на Уелс с послание до всички фенове в държавата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички