Кой и как е съобщил на Лионел Меси за отстраняването му от ПСЖ?


Кой и как е съобщил на Лионел Меси за отстраняването му от ПСЖ?
Снимка: GettyImages

6485 0

Лионел Меси определено загуби всякакво доверие в ръководоството на ПСЖ, след като замина за Саудитска Арабия без разрешение от клуба. Все още цялата информация, която има по случая идва от Франция, като аржентинецът все още не е коментирал събитията.

Луис Кампос е съобщил решението на Меси

Меси бе изваден от състава на ПСЖ за две седмици, като няма да получава заплата си, както и няма да тренира със съотборниците си. RMC Sport твърди, че спортният съветник на парижани Луис Кампос е бил човекът, който се е обадил и обявил решението на Меси. То бе взето още преди световния шампион да се завърне от Саудитска Арабия, където има подписан договор за популяризиране на туризма,

Резултатите на ПСЖ не са никак задоволителни, като Меси не е всеобщ любимец на феновете. След Световното първенство в Катар няколко пъти бе освиркан от френски привърженици. А мотивът им бе, че не се представя със същия хъс, както за националния тим. Отборът на Кристоф Галтие е на път да вземе 11-а титла в Лига 1, но и там допусна грешни стъпки. А Марсилия е само на 5 точки разлика. А според инфомации във френските медии договорът на Меси е в размер на 30 млн. евро годишно.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички