Не е само заплатата, Меси може да се сбогува и със специален бонус от ПСЖ


Не е само заплатата, Меси може да се сбогува и със специален бонус от ПСЖ
Снимка: Getty Images

3534 0

Лионел Меси вече бе отстранен за 2 седмици от ПСЖ, като няма право дори да тренира с отбора. Освен това няма и да получава заплата си през този период от време, но може да понесе и още една парична загуба.

Меси има право да обжалва решението

Според RMC Sport, дисциплинарното производство, открито срещу аржентинеца от парижани, също може да доведе до отказ на бонуса му за "етика". Той се изплаща при условие за доброто му поведение през сезона.

ПСЖ са уведомили дисциплинарната комисия на лигата за санкциите, които ще бъдат предприети срещу победителя от Световната купа. Ако Меси или неговият правен екип оспори някое от решенията, взети от клуба, ситуацията ще премине към изслушване. В него и двете страни ще бъдат разпитани, за да могат властите да решат дали спирането на бонуса е валидно.

Остава да се види дали бившият играч на Барселона ще оспори решението, като докладите сочат, че той ще напусне в края на следващия месец. Екипът на Меси избра да не коментира, когато се свърза с RMC този следобед. Появи се информация, че повратният момент между ПСЖ и Меси е бил още преди месец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички