Безпокойство в Реал Мадрид: Бензема не тренира 2 дни преди "Ел Класико"


Безпокойство в Реал Мадрид: Бензема не тренира 2 дни преди "Ел Класико"
Снимка: Getty Images

2927 0

В Реал Мадрид цари голямо безпокойство преди "Ел Класико", тъй като Карим Бензема не тренира с основната група в петък. Припомняме, че френският нападател получи удар в долната част на десния си крак точно преди да отбележи гол срещу Ливърпул в сряда в реванша от Шампионска лига.

Все още Бензема има шанс да играе срещу Барселона

Бензема не успя да тренира със съотборниците си в предпоследната тренировка преди неделния мач на "Камп Ноу". Докато основната група се съсредоточи върху тактическите занимания, преди да изиграе тренировъчен мач, Бензема остана в съоръженията, за да тренира индивидуално .

Въпреки това се очаква той да опита да се възстанови до мача срещу Барселона в неделя, който е последният шанс на столичния клуб да продължи битката за титлата. "Изглежда, че това е просто удар и смятаме, че той ще се върне в неделя", така Карло Анчелоти описа проблема след мача с Ливърпул.

Потвърдените липсващи на Реал Мадрид за "Ел Класико"

Има двама играчи, които вече са изключени със сигурност от "Ел Класико" в неделя, тъй като Дейвид Алаба все още е контузен, докато нападателят на младежкия отбор Алваро Родригес не може да играе поради наказание, претърпяно с Кастиля. Това означава, че ако Бензема е аут, тогава Родриго вероятно ще бъде този, който ще заеме позиция №9. В двубоя пък Барселона ще опита да прекъсна негативна серия от 4 двубоя без победа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички