Греъм Потър бе запитан за Реал, отговори лаконично и продължи: Предпочитам да обсъждам Евертън


Греъм Потър бе запитан за Реал, отговори лаконично и продължи: Предпочитам да обсъждам Евертън
Снимка: Getty Images

1379 0

Мениджърът на Челси Греъм Потър коментира лаконично жребия за Шампионска лига, който изправи "сините" от Лондон срещу 14-кратния носител на трофея Реал Мадрид. Както е известно, двата отбора играха един срещу друг и през миналия сезон на същата фаза.

Потър призна, че има голяма емоция около двубоя, но въпреки това обяснимо поиска да се съсредоточи върху по-скорошните препятствия, които са пред неговия отбор. А именно - Челси.

Двата отбора се изправят във Висшата лига в събота, 18-и март, а любопитното е, че настоящият наставник на Реал Карло Анчелоти неотдавна бе начело именно на "карамелите".

"Емоцията определено е рядко срещана и трудно сравнима с други, но предпочитам да говоря за Евертън, защото този мач е утре. Останалото е много далеч. Срещах Анчелоти, когато бе в Евертън.

Той е джентълмен и мога да добавя и това към уважението, което изпитвам към него за постигнатото в кариерата му" - сподели Потър. Защо обаче феновете на Челси трябва да се радват, а не да тъжат, че са срещу Реал в Шампионска лига?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички