Без гръмки трансфери в Реал Мадрид това лято


Без гръмки трансфери в Реал Мадрид това лято
Снимка: Guliver/GettyImages

1559 0

Реал Мадрид няма да бърза с привличането и продажбата на футболисти заради несигурната финансова ситуация, породена от кризата с коронавируса в световен мащаб. Това означава, че някои от сигурните напускащи, сред които е и Гарет Бейл, най-вероятно ще останат на „Сантиаго Бернабеу“ и през лятото.

Въпреки че доскоро „Кралския клуб“ се надяваше да продаде 30-годишния футболист за сериозна трансферна сума, сега Реал Мадрид ще се опита да запази играча, тъй като се очаква отборът да не прави сериозни покупки през лятото. Световната пандемия с коронавирус оказва сериозно влияние дори на финансово стабилните клубове, след като отменянето на футболните срещи означава, че тези отбори няма да имат приходи по време на самите мачове, както и от спонсорските договори. Това означава, че феновете на Реал Мадрид, които са свикнали почти всяко лято да виждат привличането на световна звезда в тима от сорта на Еден Азар, Лука Модрич и Тони Кроос, ще бъдат разочаровани през предстоящия трансферен прозорец.

Въпреки неясната ситуация в света на футбола, „Кралския клуб“ продължава да бива свързван с привличането на някои от големите имена в световния футбол. Ето кой е поредният футболист, за когото се говори, че може да заиграе на „Сантиаго Бернабеу“ през следващия сезон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички