Бетис се укрепи на третото място след успех над Майорка


Бетис се укрепи на третото място след успех над Майорка
Снимка: Getty Images

1230 0

Реал Бетис записа своята 14-а победа за сезона, след като надви Майорка в мач от 25-ия кръг на Ла Лига. "Зелено-белите" победиха с 2:1 и се утвърдиха на третата позиция в Испания, като изпреварват с 4 точки четвъртия Барселона. Каталунците обаче са с мач по-малко.

Бетис откри резултата в 25-ата минута на двубоя, след като Алекс Морено отклони страхотно прехвърлящо центриране на Серхио Каналес и прати топката в десния ъгъл на гостите.

Майорка успя да се върне в мача едва в 75-ата минута, когато Жауме Коста центрира в наказателното поле, а там Ведат Муриджи насочи прецизно в десния ъгъл за 1:1.

Андалусийците стигнаха до успеха в 82-ата минута, когато получиха право да изпълнят дузпа. Тя бе свирена заради игра с ръка в наказателното поле на Родриго Баталия. Точен от бялата точка беше Вилиан Жозе.

Реал Бетис изостава с 11 точки от върха в Ла Лига, където е Реал Мадрид. Майорка заема шестнадесетата позиция с 26 спечелени точки.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички