Сензациите на 1/2-финалите за Купата на Краля със здрав сблъсък - Бетис взе аванс


Сензациите на 1/2-финалите за Купата на Краля със здрав сблъсък - Бетис взе аванс
Снимка: Getty Images

1785 0

Бетис взе важна преднина в първия полуфинален мач от сблъсъка срещу Райо Валекано за Купата на Краля. Андалусииците спечелиха с 2:1 като гост, въпреки че се оказаха изоставащи в резултата още в 5-ата минута.

Тогава Алваро Гарсия Ривера изведе домакините напред в резултата, но още преди края на първото полувреме той бе изравнен чрез Борха Иглесиас (26'). През втората част пълният обрат бе завършен от Уилям Карвальо (68').

Двата тима си дадоха много здрав и равностоен сблъсък и категорично интригата далеч не е приключила. Райо имаше предимство при притежанието на топката и точните удари (съответно 52% срещу 48% и 6 срещу 5), но Бетис имаше повече опити за гол - 15 срещу 12.

Реваншът между тях обаче ще се състои след почти повече от цял месец. Бетис приема у дома Райо Валекано в съдбоносния мач чак на 3-ти март. Както е известно, победителят от тази двойка ще се изправи на финала срещу победителя от Атлетик Билбао - Валенсия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички