Бетис се развихри, отприщи силата си и наниза цели 12 гола в Купата на Краля (ВИДЕО)


Бетис се развихри, отприщи силата си и наниза цели 12 гола в Купата на Краля (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

946 0

Реал Бетис постигна абсолютно доминантна победа с 12:1 като гост на петодивизонния Ернан Кортес в мач от първия кръг на Купата на Краля. С хеттрик за Бетис се отчетоха двама футболисти - Родри и Уилям Жозе.

Развой на срещата

Берис реализира цели пет гола още до 20-ата минута. Родри Санчес бе точен в четвъртата, Уилиян Жозе в шестата, Луиз Енрике с деветата, Ез Абде в 16-ата и пак Родри в 20-ата.

В 33-ата минута Жозе пропусна дузпа, но при добавката покачи на 6:0. Родри Санчес оформи хеттрика си след само 37 минути, а Уилиян Жозе направи това в 40-ата. Три минути по-късно бразилецът отбеляза и четвъртия си гол в мача, като по този начин двата тима се оттеглиха на почивка при 0:9.

В 50-ата минута Ез Абде покачи на 10:0 в полза на Бетис, след което последва отпускане в редиците на андалусийци. Пет минути след гола на Абде Енрике Маркес вкара почетно попадение за Ернан Кортес. В 86-ата минута Марк Рока вкара дузпа за 1:11, а крайното 1:12 оформи Асан Диао в последната минута.

Голът на Ернан Кортес бе толкова специалиен за петодивизонния тим, че дори феновете на Бетис показаха респект към опонента и отпразнуваха попадението заедно с домакинските привърженици.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички