Бетис - Реал Мадрид по ТВ: Къде да гледаме дербито между шампиона в Ла Лига и победителя за Купата?


Бетис - Реал Мадрид по ТВ: Къде да гледаме дербито между шампиона в Ла Лига и победителя за Купата?
Снимка: Getty Images

2427 0

Испанският шампион Реал Мадрид върна надеждите си за нова титла в Ла Лига, след като Барселона показа, че може да греши и загуби сензационно с 0:1 от Алмерия, който е точно над зоната на изпадащите. Така разликата между големите съперници стана 7 точки.

В 24-тия кръг от първенството обаче "кралския клуб" ще има никак не лека задача - да пребори носителя на Купата на Краля Бетис. Андалусииците са на 5-о място - с 4 точки по-малко и мач пасив от 4-тия Реал Сосиедад, така че също гонят точките на всяка цена.

Бетис няма успех над именития си опонент в последните пет сблъсъка в Ла Лига, но може да се оповава на това, че в два от случаите е спрял Реал Мадрид с равенства. И в двете ситуации голове в срещата не са паднали и двата тима завършват при 0:0.

За гостите от столицата няма да могат да играят Лука Модрич, който е с натрупани жълти картони след дербито с Атлетико Мадрид, както и контузените Давид Алаба, Ферлан Менди и Лунин. Каналес, Круз и Фекир пък са липсващите за домакините.

Срещата между двата отбора ще започне в 22:00 часа българско време в неделя (5-и март) и ще бъде излъчена пряко по "Макс спорт 4". Ще можете да следите Бетис - Реал Мадрид НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички