В Испания тръбят: Бензема няма да играе за Франция, докато Дешан е начело


В Испания тръбят: Бензема няма да играе за Франция, докато Дешан е начело
Снимка: GettyImages

1783 0

Днес от 17:00 часа ще се проведе най-чаканото футболно събитие през тази година, а именно финалът между Аржентина и Франция на Мондиал 2022. Двубоя ще може да проследите НА ЖИВО със SportLive.bg, а по всяка вероятност част от него няма да е един от най-коментираните играчи - Карим Бензема.

Кавалерът на "Златната топка" се контузи още преди първия двубой на "петлите" и се очакваше да бъде въстановен до елиминационната фаза, но Дидие Дешан на бе съгласен да върне нападателя на Реал Мадрид в състава, още по-малко само за финала в турнира.

Междувременно обаче испанското издание Mundo Deportivo спекулира, че Бензема може и да е приключил с Франция особено, докато начело на тима е дългогодишният специалист - Дидие Дешан. 

Стрелецът натрупа общо 97 двубоя, в които се отчете с 37 гола и 20 асистенции, след като дебютира за националния тим през 2007 г. под ръководството на Раймон Доменек.

Именно Дешан обаче извади Бензема за дълги години от селекцията и по този начин не изигра нито един двубой между 2015 и 2021 г., когато бе върнат за отложеното Европейско първенство.

Според информациите, отношенията по оста футболист - треньор този път са се разпаднали необратимо и е много малко вероятно Бензема да бъде повикан в отбора на Франция, докато Дешан е начело.

Не е сигурно дали Бензема би се и отзовал на повиквателна, след като във Франция смятат, че Дешан е отпратил контузения футбол от Катар!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички