Бейл предупреди Белингам да не повтаря грешката му: Обясни по странен начин провала в Реал Мадрид


Бейл предупреди Белингам да не повтаря грешката му: Обясни по странен начин провала в Реал Мадрид
Снимка: Getty Images

2804 0

Гарет Бейл несъмнено даде много на Реал Мадрид, но и категорично кариерата му на "Сантяго Бернабеу" можеше да се развие доста по-успешно. А последните му години в "кралския клуб" бяха агония за привържениците на отбора.

Уелсецът обаче има любопитно виждане за това защо се е стигнало до подобен край с Реал. Той предупреди новата звезда на клуба Джуд Белингам да се пази именно от това. Ето какво заяви Бейл пред Sky:

"Най-големият съвет, който бих му дал, е да играе играе играта в Мадрид. Ако не играеш играта и не правиш това, което медиите искат, да говориш с тях и общо взето да си марионетка, получаваш много тояги. Ще видите много от Галактикос, които се държат така - правят, каквото пресата иска, играят играта на Реал Мадрид.

Заради това може би се стигна до падението ми, аз не исках да го правя. Аз просто исках да играя футбол и да се прибирам вкъщи. Това ме възпрепятства и ги накара да ме атакуват. Така че моят съвет, честно, е просто да играе играта на Реал Мадрид извън терена. Трябва да говориш след мачове, бъди сигурен, че се опитваш да говориш и на испански, прави всякакви такива неща" - заяви Бейл.

Към момента Джуд Белингам лекува травма. Така чашата преля и гневът на Флорентино Перес се стовари: Отнесе го "виновникът" за контузените звезди в Реал Мадрид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички