Валверде: Казаха ни, че бебето може да не оцелее, феновете на Реал ме освиркваха след слаб мач, не исках да показвам емоции


Валверде: Казаха ни, че бебето може да не оцелее, феновете на Реал ме освиркваха след слаб мач, не исках да показвам емоции
Снимка: Getty Images

22025 0

Една от големите звезди на Реал Мадрид Федерико Валверде разказа за много трудните моменти, през които е минал само няколко месеца, след като е спечелил Шампионска лига. Той споделя за ужасяващите думи, които е чул със своята половинка Мина.

Валверде разказа за едни от най-тежките моменти в живота си

"Няколко месеца, след като спечелих Шампионска лига, разбрахме, че отново чакаме бебе. Бяхме толкова, толкова щастливи. За първи път от няколко месеца всичко бе перфектно. Но тогава Мина отиде на преглед при лекаря си и всичко се разпадна.

Докторът каза, че бременността е поставена под изключително голям риск и че има много малък шанс нашият син да оживее, ако продължи бременността. Представете си да чуете тези думи - че вашето бебе по всяка вероятност няма да оцелее. Не мога да опиша болката" - започна Валверде пред PlayersTribune.

Той разказа и повече подробности за това, през което е минал. Споделя, че когато е оставал сам, е плакал с часове, но не е искал и да показва емоциите си покрай футболните ангажименти.

"Моята жена страдаше всеки ден. Аз просто изключих. Когато бях сам, плачех с часове. Отивах в банята за по 15 минути и в 10 от тях плаках с ръце на главата. В сутринта преди мч, когато трябваше да съм концентриран и спокоен, просто лежах в леглото и мислех за нашия син.

Понякога не играех добре, знаех го, можех да чуя освиркванията от феновете. След мач трябваше да отговарям на въпросите пред медиите, а не исках да показвам емоции или да казвам на хората какво се случва" - споделя още той.

За щастие, всичко завършва добре и момченцето им се ражда живо и здраво!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички