Бедният Барселона се устреми към звезда на Манчестър Юнайтед


Бедният Барселона се устреми към звезда на Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

2198 0

Въпреки финансовите главоболия в клуба, Барселона е свързвана с поредното звездно име от футбола на най-високо ниво в Европа. Според El Nacional каталунците имат интерес към халфа на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш. Те обаче могат да започнат действия по привличането му, само ако през идващото лято не успеят да привлекат нападателя на Борусия (Дортмунд) Ерлинг Холанд.

27-годишният Фернандеш премина в английския гранд преди 2 години с трансфер от Спортинг (Лисабон). Той започна много силно на "Олд Трафорд", но през настоящия сезон не е толкова забележим. Португалецът има 5 гола и 3 асистенции в 18 мача от Висшата лига. В Шампионска лига Бруно се отличи с 6 асистенции в 5 мача от груповата фаза.

Фернандеш има договор с Манчестър Юнайтед до 2025 година. Трансферната му стойност според Transfermarkt е 90 милиона евро. Ето кой друг футболист от Висшата лига е цел на каталунския клуб. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички