Патрис Евра с яростна критика към футболистите на Манчестър Юнайтед


Патрис Евра с яростна критика към футболистите на Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

2451 0

Бившият бранител на Манчестър Юнайтед Патрис Евра реагира остро на появилите се информации, че част от футболистите на "червените дяволи" са недоволни от новия си треньор Ралф Рангник и ги призова да мислят предимно за себе си и собственото си представяне:

"Вместо да говорите за треньора, помислете за себе си. Вие играете за Манчестър Юнайтед! Осъзнавате ли какъв късмет и привилегия е това? Покажете ни, че го оценявате. Стига приказки кое не е наред. Играйте така, както се очаква. Ако не ви харесва критиката - търсете си друго място", отсече Евра и продължи:

"Често се говори за ДНК-то на Манчестър Юнайтед. Страстта към футбола, бойният дух, готовността да се бориш до последно и да оставиш всичките си сили на терена - това е ДНК-то на Юнайтед".

"Играйте до последно за емблемата, направете щастливи хората, дошли да ви гледат, дори и да губите. Някои от тях са взели пари назаем, за да си купят билети. Такава беше моята философия като играч. Сега не виждам тази отдаденост, нека бъдем честни", заяви бившият футболист.

Според една от медиите на Острова раздорът в Манчестър Юнайтед е по вина на Кристиано Роналдо - вижте защо!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички