Ралф Рангник поразя мераците на Барселона за футболист на Манчестър Юнайтед


Ралф Рангник поразя мераците на Барселона за футболист на Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

2835 0

Временният старши треньор на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник отхвърли възможността да загуби уругвайския си нападател Единсон Кавани през този месец.

Таранът има 19 гола в 49 мача за "червените дяволи" след присъединяването си като свободен агент през октомври 2020. Кавани, чийто договор изтича в края на сезона, е свързван с трансфер в Барселона, но Рангник подчерта важността му, независимо че има предостатъчно опции в атакуващ план:

"Говорихме за Еди и той знае, че аз със сигурност няма да го пусна. За мен той е много важен играч за остатъка от сезона, все още играем на три фронта, така че със сигурност ще имаме нужда от него. Бих искал да разполагам с още един като него, но за мен е ясно, че Еди трябва да остане", започна германецът на пресконференцията си преди утрешното домакинство на Уулвърхемптън. 

Германецът е на мнение, че той и Кристиано Роналдо могат да формират силно партньорство, независимо че общата им възраст е 70 години. "Той е може би единственият, който може да играе като нападател с гръб към вратата и с лице към вратата. Неговият професионализъм и работна етика са невероятни и му казах, че отчаяно искам той да остане до края на сезона. Той го знае. Еди също така знае колко много го ценя и колко много го уважавам, това бе и причината да заложа на него срещу Бърнли от началото в тандем с Кристиано", добави още Рангник.

Немският специалист поразя мераците на Барса за Единсон Кавани, но това не е най-големият проблем за каталунците - ситуацията с Усман Дембеле ядосва повече Шави Ернандес!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички