Посочиха Маурисио Почетино като фаворит за поста на Кике Сетиен в Барселона


Посочиха Маурисио Почетино като фаворит за поста на Кике Сетиен в Барселона
Снимка: Getty Images/Gulliver

2015 0

Маурисио Почетино е първи избор на Барселона за заместник на Кике Сетиен. Каталунците са принудени да намерят нов мениджър за клуба след унизителната загуба с 2:8 от Байерн Мюнхен. Те отпаднаха на 1/4 финал в Шампионска лига за 3-ти път в последните 4 сезона.

Почетино е фаворит за поста и сред букмейкърите. Аржентинецът е без работа от ноември 2019г., след като беше уволнен от Тотнъм. Ръководството на Барселона търси силен характер и по-всичко изглежда – Маурисио Почетино е точният човек за работата. Изданието Sport добавя, че клубът е в контакт с 48-годишния аржентинец още от януари.

Редно е да се спомене, че Кике Сетиен все още не е уволнен официално. Много е вероятно обаче, това да се случи съвсем скоро. Президентът на Барселона Хосеп Мария Бартомеу каза, че ще има промени в клуба и по този начин намекна, че предстои смяна на треньорския пост. Легендата на Барселона Шави е втори избор сред потенциалните заместници. Останалите такива са: Роналд Куман, Марсело Биелса и Роберто Мартинес.

А какво каза Христо Стоичков по повод загубата от Байерн Мюнхен (вижте в този материал)?

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички