Бартомеу обяви играчите, които Барселона няма намерение да продава


Бартомеу обяви играчите, които Барселона няма намерение да продава
Снимка: Getty Images/Guliver

2315 0

Президентът на Барселона Хосеп Мария Бартомеу назова седем имена на играчи, с които няма намерение да се разделя. След ужасяващата загуба с 2:8 от Байерн Мюнхен на 1/4-финала в Шампионска лига се очакват големи промени при каталунците. Вече бяха уволнени наставникът Кике Сетиен и спортният директор Ерик Абидал.

"Кой не е за продаване? Лео Меси. Той знае това, най-добрият играч в света е. Също така говорим за Тер Щеген, Нелсон Семедо, Де Йонг, Ленгле, Усман Дембеле и Гризман също", заяви Бартомеу.

В този списък не попадна младокът Ансу Фати, но още преди известно време Бартомеу даде да се разбере, че той няма да напусне "Камп Ноу". Това означава, че играчи като Жорди Алба, Пике, Серхио Бускетс, Иван Ракитич, Артуро Видал и Луис Суарес са с неясно бъдеще. Остава да видим дали клубът може да направи такова преструктуриране на първия отбор, каквото би искал, с много от тези опитни играчи с големи заплати.  Бартомеу обяви и кой ще бъде новият треньор на Барселона (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички