Бартомеу: До 3-4 години Меси ще завърши кариерата си в Барселона


Бартомеу: До 3-4 години Меси ще завърши кариерата си в Барселона
Снимка: Getty Images/Gulliver

1177 0

Президентът на Барселона Хосеп Мария Бартомеу за пореден път изрази увереността си, че голямата звезда на каталунците Лионел Меси ще завърши кариерата си на "Камп Ноу". Според него това дори ще се случи в следващите 3-4 години. В последните месеци аржентинецът няколко пъти публично изрази недоволство за някои стъпки на ръководството. А това веднага породи и спекулации за неговото напускане.

Настоящият договор на Меси е до лятото на 2021 година, но още миналия месец Бартомеу обяви, че съвсем скоро се очаква да преподпише. "Не съм само аз, който го твърди. Самият Меси също няколко пъти обяви, че иска да завърши професионалната си кариера в Барселона и това е единственият клуб за него", заяви Бартомеу пред beIN Sports.

"Нямам никакви съмнения, че когато приключи своята кариера - до 3-4 години, това ще бъде в Барселона. Меси бе напълно ясен. Той е тук, откакто е дете. Той знае какво е да носи тези цветове и да бъде част от историята на клуба". А кой е последният отбор, който упорито се свързва с Меси - може да видите в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички