Барселона все пак ще получи бленувания шампионски шпалир


Барселона все пак ще получи бленувания шампионски шпалир
Снимка: Guliver/GettyImages

1119 0

Новият шампион в Ла Лига Барселона все пак ще получи шампионски шпалир. Както е известно, Депортиво Ла Коруня направи този жест към Лео Меси и компания още преди каталунците да станат официално шампион, но Реал Мадрид отказа подобно действие заради липсата на шпалир от страна на Барселона както след спечелената Шампионска лига, така и след световното клубно първенство. И в двата случая първият официален мач на "белия балет" беше срещу "блаугранас", но от каталунския клуб не спазиха традицията.

Все пак обаче Барселона ще получи шампионския си шпалир на "Камп Ноу". Това ще стане в сряда вечер, когато на гости пристига отбора на Виляреал. Ръководството на тима вече е обявило намерението си да направи този жест към новия крал на испанския футбол. От клуба вярват, че постиженията на Барселона през сезона заслужават уважение и "жълтата подводница" ще отдаде респект към своите колеги, които спечелиха и Купата на Краля.

Иначе преди мача срещу Реал Мадрид Барселона сама си осигури шпалир по идея на Жерар Пике. Тогава хора от екипа на Барселона се наредиха в две редици и поздравиха излизащия от тунела шампион.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички