Икер Касияс: Реал трябваше да направи шпалир на Барселона


Икер Касияс: Реал трябваше да направи шпалир на Барселона
Снимка: Guliver/GettyImages

3614 0

Легендата на Реал Мадрид Икер Касияс, който пази сега за Порто, заяви, че на мястото на своите съотборници той би направил шампионски шпалир на големия конкурент Барселона. Както е известно, преди двубоя с Реал в първенството каталунците спечелиха титлата на Испания, но съперникът не пожела да им направи шпалир преди мача.

"Барселона ни направи шпалир преди няколко години на "Бернабеу". Може би този път аз също бих им направил", заяви Касияс, цитиран от "Соре".

Вратарят също така призна, че Реал Мадрид не му липсва. Касияс пази за мадридския гранд от 1998 г. до 2015-а. С белия екип той спечели 18 трофея.

"Не ми липсва Реал. В живота има етапи, през които трябва да минеш и Реал ми даде всичко. Играх в големи мачове, печелих трофеи и бях викан в националния отбор. Затова ще бъда вечно благодарен на Реал. Оставам си мадридист и с удоволствие гледам мачовете на отбора", сподели испанецът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички