Попитаха Рамос дали Реал ще направи шпалир преди Ел Класико и той побесня


Попитаха Рамос дали Реал ще направи шпалир преди Ел Класико и той побесня
Снимка: Guliver/GettyImages

5358 0

Капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос даде пресконференция в понеделник следобед, посветена на предстоящата битката в Шампионска лига срещу Байерн Мюнхен. Въпреки това журналистите в Испания не пропуснаха да зададат за пореден път въпроса - ще направи ли Реал Мадрид шпалир за шампиона Барселона?

Както е известно, Ел Класико е в неделя вечер на "Камп Ноу", а по традиция в първия си домакински мач новият шампион получава шпалир от съперника си. Рамос обаче беше видимо подразнен от въпроса и даде да се разбере, "белия балет" ще пренебрегне тази традиция.

"Зидан вече го каза, няма какво да го обсъждаме, прекалено много шум създавате около това. Барса имат титлата, това искаха, имат го. Шпалир няма да има и точка! Те искат да си празнуват титлата, ние искаме да празнуваме нашите успехи, затова сме концентрирани върху Шампионската лига", заяви Рамос.

Решението за липсата на шпалир е точно на Зинедин Зидан. Той го оповести преди повече от месец, като се позова на факта, че Барселона не са направили шпалир на Реал Мадрид нито след спечелената Шампионска лига, нито след спечелването на Световната клубна титила. И двата първи официални мача след спечелването на двата трофея бяха именно срещу големия съперник в "Ел Класико".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички