Барселона вече готви специална фланелка за априлското Ел Класико (СНИМКА)


Барселона вече готви специална фланелка за априлското Ел Класико (СНИМКА)
Снимка: Getty Images/Guliver

1194 0

Карлес Пуйол ще бъде лицето на кампанията за представянето на възпоменателна фланелка за сезон 2020/21, "Специалното издание на Ел Класико, което е проектирано специално за един мач - срещу Реал Мадрид на "Сантяго Бернабеу", в уикенда на 11 април.

Фланелката със сигурност ще бъде търсена от колекционерите. Дизайнът съчетава клубните цветове на Барселона с тези на регионалния флаг. Специално поръчаните фланелки ще се продават  в официалните клубни магазини на Барселона в края на януари.

Целта на лансирането на тази лимитирана фланелка за дербито е да подчертае концепцията: „Играем такива, каквито сме“, обясни клубът, „за да подчертаем чувството за принадлежност към клуба, ценностите, които го обединяват, и всичко, което ни прави това, което сме. Това е фланелка, в която гордостта да подкрепям Барса се смесва безпроблемно с нашите корени ". Лицето, избрано да ръководи кампанията, е един от легендарните капитани на Барселона, Карлес Пуйол, който като играч олицетворява ценностите на клуба. А кои са  четиримата кандидати, допуснати до изборите за нов президент на Барселона - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички