Детайлите от последния договор на Меси през 2017 г. и бонусите в него


Детайлите от последния договор на Меси през 2017 г. и бонусите в него
Снимка: Getty Images/Gulliver

1070 0

Бъдещето на Лионел Меси все още не е ясно, след като през лятото аржентинецът настояваше да напусне Барселона, а договорът му е до лятото. Това означава, че след края на сезона може да си тръгне като свободен агент.

La Vanguardia публикува подробности за последното му подновяване, което бе през 2017 г. То показва бонусите, които е получил заедно със значителната си заплата. Освен че се съгласи с увеличение от около 100 милиона евро на заплатата му, имаше и два допълнителни бонуса, които възлизаха на 78 милиона евро. Те трябваше да бъдат платени на две вноски по 39 милиона евро, въпреки че бяха забавени няколко пъти.

Първият от тях е платен едва през юли миналата година. Междувременно вторият трябва да започне в края на сезон 2020/21 и ще бъде изплатен в осем части за четири години, което означава, че ще приключи през 2025 г. Играчът и неговите представители не са се оплакали от отлагането на плащанията. А кой между Меси и Роналдо има повече попадения от пряк свободен удар вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички