Старши треньорът на Барселона изуми с коментар след трите шамара от Бенфика


Старши треньорът на Барселона изуми с коментар след трите шамара от Бенфика
Снимка: Getty Images

4712 0

Старши треньорът на Барселона Роналд Куман направи интересен коментар след поражението на своя тим от Бенфика с 0:3 в среща от втория кръг на груповата фаза в Шампионска лига. Каталунците са с 0 точки след два мача, след като загубиха и от Байерн Мюнхен у дома си с 0:3. 

Въпреки че "блаугранас" не успяха да отправят нито един точен удар във вратата на Одисеас Влаходимос, наставникът на Барса смята, че отборът му е стоял добре на терена до резултат 0:2:

"Трудно ми е да приема този резултат. Не смятам, че той отговаря на мача, който гледахме. Макар да получихме ранен гол, смятам, че стояхме добре до 2:0. Няма да споря относно представянето на моя отбор. Няма смисъл да го сравняваме с Барселона от предишните години. Това е повече от ясно. Мога единствено да кажа какво мисля за своята работа - чувствам подкрепа, голяма подкрепа от моите играчи в Барселона. А от клуба - не знам...", заяви загадъчно Куман на пресконференцията след мача.

"Играчите на Бенфика бяха силни физически и много бързи. Смятам, че при първия и втория гол трябваше да се защитим доста по-добре. Създадохме доста добри положения за гол, а само така може да промениш хода на един мач. Фактът, че Бенфика реализира голяма част от малкото си голови възможности, направи разликата между двата отбора тази вечер", допълни треньорът на Барселона.

Интересно е да се отбележи, че статистиката след края на мача показваше коренно различно картина:

Голови положения: 12 - 8 за Бенфика

Точни удари: 6 - 0 за Бенфика

Спасявания на вратарите: 0 - 3 за Тер Щеген

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички