Барселона си хареса пореден играч на Ливърпул


Барселона си хареса пореден играч на Ливърпул
Снимка: Guliver/GettyImages

1290 0

Звездата на Ливърпул Филипе Коутиньо не е единственият играч, който испанският гранд Барселона следи, твърди "Don Balon". Каталунците бяха много настойчиви през лятото, когато опитаха всичко, за да вземат бразилеца, но до сделка така и не се стигна.

След началото на сезона се заговори, че от "Камп Ноу" следят изкъсо изявите на друг играч на мърсисайдци - Садио Мане, който започна пореден силен сезон във Висшата лига. Сега обаче ръководството на Барса набеляза друг играч на "червените".

Според изданието става въпрос за Бен Уудбърн. Уелсецът направи дебюта си през миналия сезон за тима от "Анфийлд", като дори се превърна и в най-младия голмайстор в историята на клуба с попадението си срещу Лийдс за Купата на Лигата. В Англия се твърди, че Ливърпул съвсем скоро ще предложи нов договор на Уудбърн, който да го задържи за дълго в отбора.

Младията нападател направи силни мачове за родината си Уелс в световните квалификации и това е довело до интерес от Барселона. Представители на каталунците дори са се свързали с агента на играча и са поискали да разберат дали той се интересува от трансфер на "Камп Ноу".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички