Шеф в Барселона: През зимата се връщаме за Коутиньо


Шеф в Барселона: През зимата се връщаме за Коутиньо
Снимка: Gulliver/GettyImages

1519 0

Испанският гранд Барселона ще направи пореден опит да привлече звездата на Ливърпул Филипе Коутиньо през зимния трансферен прозорец, разкри изпълнителният директор на каталунците Оскар Грау. На "Камп Ноу" знаят, че офертата ще трябва да е доста висока, ако искат да вземат бразилеца. През лятото те не успяха да убедят шефовете на "червените" да продадат Малкия магьосник, въпреки настоятелните си оферти.

След старта на сезона в Англия се появи информация, че на "Анфийлд" ще се сългасят да продадат звездата си, ако той се съгласи да се раздава на 100% с екипа на мърсисайдци. За момента това се получава, след като Коу вкара три гола в последните три мача на Ливърпул.

"Готови сме да купим Коутиньо през зимния трансферен прозорец, както и всеки друг играч, който треньорите пожелаят. Ние сме на ясно, че ако има нови попълнения, ще трябва и да има напускащи. Трябва да забравим продажбата на Неймар и приходите, които спечелихме. След данъците, сумата, която постъпи в клуба е 188 милиона евро, а в касата на клуба попаднаха 144 милиона евро", разкри Грау на пресконференция на каталунския клуб.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички