Барселона ще решава проблемите в защита с играч на Виляреал


Барселона ще решава проблемите в защита с играч на Виляреал
Снимка: Gulliver/GettyImages

3917 0

Барселона започва преговори за трансфер на защитника на Виляреал и национал на Испания Пау Лопес твърди ‘Diario Sport’. Каталунците ще се опитат да заздравят отбраната си.

23-годишният футболист е стартирал в 25 срещи в Испанската Ла Лига през този сезон за „жълтата подводница“. През миналия ноевмри той направи дебют за националния отбор на Испания, като влезе в игра при разгромната победа над Малта с 7:0. Преди няколко месец “Сън“ написа, че играчът е бил набелязан от Арсенал, а според ‘Daily Telegraph’ и ‘ESPN’ е имало интерес и от страна на Манчестър Сити. Пау Торес направи сериозно впечатление през изминалата кампания, като впечатли с екипа на Малага, където изигра 40 мача под наем. Изявите му с Виляреал през този сезон също са на добро ниво.

Торес и освобождаваща клауза в договора си на стойност 50 милиона евро. Играчът има договор с „жълтата подводница“ до 2023-та година. Според информация от Испания от Барселона вече са провели разговор за футболиста, но на този етап няма развръзка по темата. А ето кой друг бранител попада в радара на каталунците.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички