Барселона с 3 опции, които ще изпробва, за да привлече Жоао Феликс за постоянно


Барселона с 3 опции, които ще изпробва, за да привлече Жоао Феликс за постоянно
Снимка: Getty Images

2431 0

Жоао Феликс впечатлява с изявите си в Барселона и няма да е изненада, ако каталунците поискат да го привлекат за постоянно, след като изтече наемът му. Те искат да направят постоянна сделка следващото лято, въпреки че финансите им ще определят дали ще успеят да го направят.

Три варианта пред Барселона за Жоао Феликс

Според "Sport" Барселона ще обмисли три различни варианта, за да задържи Феликс. Първият ще включва още един наем, което може да е възможност, ако финансите на клуба не позволяват постоянен договор. Въпреки това Атлетико Мадрид едва ли ще даде толкова свобода на действие на съперниците си от Ла Лига, както направи през този сезон.

Втори вариант е Барселона да се опита да предложи сделка за размяна, включваща множество играчи. Говори се, че Атлетико има интерес както към Феран Торес, така и към Ансу Фати, така че това може да е опция, която е добра за всички страни. 

И накрая, Барселона може да опита сделка за играч плюс пари, при която те също биха могли да използват вноски, за да плащат на Атлетико, за да не навредят на финансите си. Феликс вече изяви желание, че иска да остане в Барселона и се чувства много добре на "Камп Ноу". Той направи голяма отстъпка от финансовите си искания, за да играе в Барселона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички