Барселона с най-лош старт в Ла Лига от 25 години насам


Барселона с най-лош старт в Ла Лига от 25 години насам
Снимка: Getty Images/Gulliver

2724 0

Барселона допусна изненадваща загуба с 0:2 при визитата си на Гранада в късна среща от 5-ия кръг на испанската Ла Лига. Шампионите бяха неузнаваеми и дори появяването в игра на почивката на капитана Лео Меси не успя да им помогне да отбележат. Каталунците губят втора среща от началото на сезона и със своите 7 точки от 5 мача правят най-лошия си старт в първенството от 1994 г. насам.

Гранада успя да поведе още в 2-ата минута след попадение на Ром Азеес, който се възползва от грешка в защита на новото попълнение на Барса Жуниор Фирпо. След почивката Алваро Вадило (66) отбеляза от дузпа, отсъдена за игра с ръка в наказателното поле на появилия се като резерва Артуро Видал. С успеха скромния отбор от Андалусия се изкачи временно на върха в Ла Лига с 10 точки.

"Притеснен съм. Не успяваме да запишем добри резултати и това се случва вече в няколко мача. Това означава, че не играем добре. Чувствам се отговорен. Винаги можеш да спечелиш или загубиш, но трябва поне да заслужаваш победата. Днес това не важеше за нашия отбор", заяви Ернесто Валверде, който все още не може да изведе Барселона до успех при гостуване през този сезон. А как оправда недоброто си представяне Антоан Гризман вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички