Стоичков: Бербатов можеше да завърши кариерата си в Барселона


Стоичков: Бербатов можеше да завърши кариерата си в Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

9602 0

Голямата футболна звезда на България от последните 10-ина години - Димитър Бербатов, е имал възможност да играе в Барселона. Това е било след раздялата му с Манчестър Юнайтед, която се случи през 2012 година. Разкритието направи другата голяма звезда на футбола ни, но в по-далечното минало - Христо Стоичков.

"Само мога да съжалявам, че Митко не завърши кариерата си в Барселона. Имаше такъв предварителен разговор след Манчестър Юнайтед. Ако се бяха случили нещата така и аз да имам право да вадя пари, щях да го взема веднага в Барселона. Времената бяха такива, орисията е била такава, че да остане да играе в Англия", заяви Камата за вестник "Труд".

"Където и Митко да отиде, той остави една диря във футбола. През годините той показа, че е важно постоянството. Никой не е станал футболист от днес за утре", допълни легендарният футболист. А кой и защо е заложил 100 милиона песети на Стоичков вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички