Барселона прави драстична чистка през януари


Барселона прави драстична чистка през януари
Снимка: Getty Images

5148 0

Твърди се, че Барселона е под сериозен натиск да премахне някои хора с високи заплати в отбора. Така Френки де Йонг, Жорди Алба и Жерар Пике е вероятно да напуснат каталунския гранд още през януари.

Въпреки финансовите неуредици в Барса, клубът успя да реализира редица високопоставени играчи през лятото и те доведоха до изключително позитивен старта на кампанията в Ла Лига и Шампионска лига.

Успехът с 4:0 срещу Кадис в събота качи Барселона на върха във временното класиране, като няколко дни преди това те сразиха с 5:1 Виктория Пилзен в първия си мач в Шампионска лига.

Клубът от „Камп Ноу“ обаче е под сериозен финансов натиск и според Sport шефовете вече планират драстично намаляване на разходите през януарския трансферен прозорец. Информацията твърди, че Де Йонг, Алба и Пике може да бъдат поставени в трансферния списък, като и бъдещето на Мемфис Депай е разглеждано внимателно.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички