Барселона отново събира Левандовски с "половинката" си от Германия?


Барселона отново събира Левандовски с "половинката" си от Германия?
Снимка: Getty Images

3434 0

Във Великобритания отново заговориха за ситуацията около Пиер-Емерик Обамеянг, след като настоящият му клуб Челси привлече Жоао Феликс с мисълта да е основна единица от нападението през пролетта.

Футболистът обаче е сложна ситуация, тъй като започна кампанията в Барселона и след трансфера си в Челси се ограничи от възможността за трансфер в трети клуб. Правилата на УЕФА не разрешават даден играч да играе в трети различен тим в рамките на сезон. 

Това означава, че ако габонецът или Челси искат да се разделят през зимния трансферен прозорец, то опитният нападател може да се присъедини единствено към Барселона.

Специалистът по трансфери Фабрицио Романо споделя, че на "Камп Ноу" са съгласни на подобен развой, но само при определени условия. Те на практика са три и голяма част от тях са чисто финансови - да се върне като свободен агент, да намали заплатата си, както и Депай да напусне тима.

Условието за нидерландеца също не е изключено, тъй като по-рано имаше оферти от Рома, а за последно Атлетико Мадрид се интересуваше от услугите му.

Припомняме ви, че Аубамеянг и Левандовски се засякоха през лятото на "Камп Ноу", а преди това и в Борусия Дортмунд преди полякът да поеме към Байерн Мюнхен.

Вижте каква е ситуацията около трансферните възможности пред Обамеянг!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички