Барселона осъществи нов трансфер, но нито на Гризман, нито на Неймар


Барселона осъществи нов трансфер, но нито на Гризман, нито на Неймар
Снимка: Guliver/GettyImages

15068 0

Ръководството на Барселона осъществи нов трансфер, но нито на Антоан Гризман, нито на Неймар - играчите, които феновете чакат с нетърпение да облекат фланелката на тима. Вместо това, каталунците привлякоха играч за бъдещето, подписвайки 5-годишен контракт с блестелия на Копа Америка с екипа на Япония Хироки Абе.

20-годишният младок игра и в 3-те мача на националния отбор по време на турнира в Бразилия и привлече вниманието на куп отбори, но каталунците успяха да го спазарят за 2 милиона евро с досегашния му тим Кашима Антлърс.

„Решението да напусна Кашима по средата на сезона бе трудно, но го взех, защото исках да се заема с предизвикателството в Барселона“, сподели Абе, цитиран от местната информационна агенция Киодо.

Абе е поливалентен футболист, като може да играе халф по двете крила, както и нападател от втора позиция. Беше обявен и за най-добър млад играч за 2018 година, а през следващия сезон ще играе във втория отбор на каталунците. Междувременно Барселона изпрати нова оферта на ПСЖ за Неймар (каква е тя, четете в тази статия).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички