Легенда на Барселона не е оптимист за връщането на Неймар

След като лично президентът на Барселона Хосеп Мариа Бартомеу разкри, че клубът има желание да си върне Неймар от ПСЖ, вече за всички е ясно, че бразилецът е готов да си събере багажа и да напусне Париж. Това обаче за момента изглежда много трудно, като дори легендата на тима Шави не е оптимист за развръзката.

Шави сподели, че според него ще е много трудно това да се случи, но не го изключи като вариант. Двамата играха заедно от 2013 година, когато бразилецът пристигна на "Камп Ноу" до 2015 година, когато Шави пое в посока Катар.

Легендата Шави разкри кой е най-трудният стадион за гостувания в Испания

Легендарният бивш капитан на Барселона Шави даде интересно интервю, в което разкри кой е най-трудният за гостуване стадион в Примера Дивисион. Сп...

"Няма съмнение, че това ще е чудесен трансфер за Барселона. Честно обаче, според мен това ще е много трудно. Въпреки това през годините сме виждали много странни неща, които не сме мислели за възможни. Например онези 222 милиона евро, които ПСЖ плати, така че просто трябва да изчакаме. Няма съмнение, че Ней е един от най-добрите играчи в момента, но да видим какво ще направи Барселона", коментира Шави.

Днес стана ясно, че Барселона е отправил много любопитна оферта към ПСЖ, която не включва никакви пари. Повече по темата вижте в този материал на SportLive.bg.

Още по темата

Please select answer!