Барселона опитва да продаде Коутиньо, за да намери заместник на Суарес


Барселона опитва да продаде Коутиньо, за да намери заместник на Суарес
Снимка: Getty Images/Guliver

2132 0

Барселона ще имат натоварен край на януарския трансферен прозорец. Каталунците ще опитат да продадат Филипе Коутиньо и да намерят заместник на Луис Суарес. Бразилският халф в момента е под наем в Байерн Мюнхен и въпреки че плащат заплатата му от 7.2 милиона паунда на година, баварският клуб отказват да го привлекат за постоянно и да платят колосалната сума от 102 милиона паунда за услугите му.

„Каталуния радио Барселона“ информира, че Байерн са запознати със ситуацията около плеймейкъра и могат да го купят за постоянно за по-малка сума преди затварянето на трансферния прозорец. От Барселона отчаяно търсят пари от продажбата на Коутиньо, за да успеят да вземат дългосрочен заместник на Луис Суарес в атака. Във вчерашния ден стана ясно, че Евертън са отказали 85 милиона паунда от испанския шампион за нападателя Ричарлисон. Душан Тадич от Аякс също е една от опциите за подсилване на атаката на тима.

Междувременно друг халф на Барселона Иван Ракитич също може да напусне отбора в последните часове на трансферния прозорец. Полузащитникът е трансферна цел на Манчестър Юнайтед и Ювентус. А ето как се изказа треньорът Кике Сетиен за трансферите в Барселона през зимата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички