В Барса взеха решение какво ще правят с Усман Дембеле


В Барса взеха решение какво ще правят с Усман Дембеле
Снимка: Getty Images/Guliver

2537 0

За момента Барселона няма намерение да поставя Усман Дембеле на трансферния пазар. Каталунците смятат, че няма да е коректно спрямо самия играч, тъй като той се възстановява, след като претърпя операция във Финландия през месец януари. Дори и ако сезонът бъде подновен през лятото, клубът смята да не поема рискове и нападателят няма да играе повече през тази кампания.

Треньорът Кике Сетиен и всички в щаба на Барселона смятат, че Дембеле има какво още да даде на каталунците. Те смятат, че той има потенциала да стане ключов за отбора играч. Френският нападател страда от редица контузии откакто се присъедини към отбора през 2017г. и никога не е имал възможността да бъде постоянен титуляр в „Блауграна“.

Наскоро медицинският щаб на Барселона даде обяснение защо футболистът страда от контузии толкова често. Първата причина е, че докато е част от клуба, той е продължил да се развива физически, като костите и мускулите му са растяли. Втората причина е, че той трябва да бъде подложен на самостоятелен тренировъчен режим. Според лекарите Дембеле трябва да работи повече за своята физика, за да може да се справя с единоборствата по време на футболните мачове. А ето кой обвини Барселона за контузиите на Усман Дембеле.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички