Барселона обявява Левандовски от Маями, той си постави високи цели


Барселона обявява Левандовски от Маями, той си постави високи цели
Снимка: Getty Images

1991 0

Полската суперзвезда Роберт Левандовски разкри, че е взел лесно решението да се присъедини в Барселона, след като прекара 8 години в Байерн Мюнхен. Той вече премина задължителните медицински прегледи и се запозна с новите си съотборници зад Океана, където тимът ще се подготвя.

Футболистът говори накратко в понеделник вечер, като заяви, че е готов да помогне за връщането на каталунците на върха в европейския футбол. Очаква се днес той да подпише договора си и да бъде представен официално като играч на "блаугранас" от Маями.

"Това е ново предизвикателство за мен, нова глава в живота ми. Една отлична възможност за мен", каза 33-годишният голаджия.

Каталунците тренираха без поляка в началото на седмицата. Феран Торес пък се подготвяше отделно от основната група, тъй като се възстановява от контузия в крака, а полузащитникът Миралем Пянич, завърнал се от наем в Бешикташ, се отправи към Франция, където ще присъства на раждането на второто си дете.

Вижте с какво ще остане полякът в историята на Барса!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички