Барселона не иска да изпусне поредния талант, но отново предлаганата сума е проблем


Барселона не иска да изпусне поредния талант, но отново предлаганата сума е проблем
Снимка: Getty Images

1243 0

Продължава надпреварата за подписа на 17-годишния полузащитник Лукас Бергвал. За него има доста конкуренти, сред които е и Барселона. Доскоро младокът от Юргорден изглеждаше недостъпен, но каталунците са отправили нова оферта за него.

Барселона има сериозна конкуренция

Барселона ще опита да пребори конкуренцията

Първоначално, когато се появи интересът на Барселона към Бергвал, беше съобщено, че "Блауграна" е предпочитаният избор на играча а и че е постигнато споразумение с неговия агент.

Въпреки това цената от 15 милиона евро, спомената от Юргорден, накара Барселона да се втрещи, като Удинезе, Манчестър Юнайтед и Ювентус бяха посочени като потенциални съперници.

След съобщенията, че цената на полузащитника може да бъде много по-ниска, "Fotbolldirekt" твърди, че Барселона е повишила офертата си от 5 милиона евро до 6,5 милиона евро, но все още не е близо до най-високата оферта, която в момента е от Айнтрахт Франкфурт - 8,5 млн. евро. Това не са единствените клубове, но все още няма договорка с нито един клуб. От Барселона ще се постараят да привлекат таланта, тъй като имаше немалко случаи, в които не успяха заради финансовите си проблеми, а заради това и сега ще се разделят с някои от настоящите си играчи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички