Две звезди - различни съдби: Хвича и Осимен ще се разделят през следващия сезон


Две звезди - различни съдби: Хвича и Осимен ще се разделят през следващия сезон
Снимка: GettyImages

5067 0

Наполи съвсем скоро може да се раздели с голямото си дуо от шампионския сезон 2022/23. Оказва се, че Виктор Осимен и Хвича Кварацхелия вече имат конкретни планове за бъдещето си. Информацията е на агента на грузинеца - Мамука Джугели.

Двамата изглежда, че ще се разделят

Какво искат офанзивните играчи

Според приближения до Кварацхелия - двамата съотборници имат съвсем различни визии за следващите си отбори и изглежда взаимовръзката им ще се разпадне с преминаването им в коренно различни тимове. Именно грузинецът иска да остане в Европа:

"Хвича не би приел трансфер в Саудитска Арабия дори за 1000 милиона евро. Той би предпочел да играе за Барселона, Байерн, Реал Мадрид или Манчестър Сити", категоричен е Джугели пред "Газета дело Спорт". 

Желанието за пари напира

През изминалите месеци Виктор Осимен бе сред най-желаните в световния футбол, след като неочаквано се превърна в голмайстор на Серия А. Сред кандидатите за подписа му бяха ПСЖ, Челси, Ал Хилал и други. Джугели е сигурен, че именно в Саудитска Арабия иска да премине голаджията:

"Вече мога да ви кажа, че ще отиде в Саудитска Арабия следващото лято, макар че Наполи вдигна заплатата му". Следете всички трансфери през годината със SportLive.bg!

Още: Исторически срам за Наполи в Торино! Лацио достигна шестицата в Серия А (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички