Барселона напира за Асенсио от Реал Мадрид, ще продава звезда, за да го вземе


Барселона напира за Асенсио от Реал Мадрид, ще продава звезда, за да го вземе
Снимка: Getty Images

2382 0

Барселона продължава да се интересува oт крилото на Реал Мадрид Марко Асенсио и дори е установил контакт с агента му, пише "Mundo Deportivo". Испанецът притежава няколко качества, с които държи интереса на каталунците към себе си.

На "Камп ноу" харесват удара му с левия крак, уменито му да се открива в наказателното поле и играта му между линиите. Освен това смятат, че Асенсио е роден победител, който знае как да се справя с напрежението. Освен това ръководството на каталунците е доволно от факта, че агент на играча е Жорже Мендеш.

Преди обаче да му предложат договор, в Барселона ще трябва да се разделят с някой от настоящите си играчи. На позицията на испанеца там могат да действат Усман Дембеле, Рафиня и Феран Торес. Един от тях трябва да си тръгне, за да му освободи място.

Предвид продължаващата финансова криза в клуба, на "Камп ноу" отдават голямо внимание на футболистите, които през лятото ще станат свободни агенти. Асенсио е играч на Реал от 2015 година насам. А ето кой друг гранд се надява да вземе Асенсио безплатно. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички