Барселона намери наследник на Дани Алвеш в Бенфика


Барселона намери наследник на Дани Алвеш в Бенфика
Снимка: Gulliver/ Getty Images

3066 0

Десният краен бранител на португалския Бенфика Нелсън Семедо попада в трансферните планове на Барселона. Според информации на испанското издание „Sport” от каталунския гранд вече са провели разговори с ръководството на „орлите” относно евентуалното преминаване на Семедо на Ноу Камп през лятото.

От Барса продължават да търсят вариант за десния фланг на защитата, след като през миналото лято клубът бе напуснат от Дани Алвеш.

Сред вариантите на испанския шампион е играчът на Арсенал Ектор Бейерин, за когото обаче все още не е ясно дали ще напусне Северен Лондон.

Иначе 23-годишният Семедо е оценяван на близо 30 милиона евро, като през настоящия сезон португалският национал записа участие в 45 мача за Бенфика, в които се отчете с впечатляващите 11 асистенции и 2 гола.

Според португалските медии, освен Барселона, редица клубове също проявяват интерес към младия футболист. Местното издание „O Jogo” твърди, че освен с каталунците, президентът на Бенфика Луис Фелипе Виейра се е срещнал и с представители на Манчестър Сити, които също проявяват сериозен интерес към Семедо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички