Барселона - Жирона по ТВ: Къде да гледаме двубоя в Ла Лига?


Барселона - Жирона по ТВ: Къде да гледаме двубоя в Ла Лига?
Снимка: Getty Images

2688 0

Тази вечер от 22:00 часа Барселона посреща съседите си от Жирона в мач от 28-ия кръг на Ла Лига. При победа днес разликата между каталунците и Реал Мадрид ще стане 15 точки и практически не им стига, за да се поздравят с титлата предсрочно, но ще им даде психологическо спокойствие.

Наскоро "блаугранас" отпаднаха от Купата на Краля в полуфиналите след тежка загуба от Реал Мадрид. Тъй като отборът отдавна бе елиминиран и в Лига Европа, им остава да се съсредоточат върху спечелването на испанското първенство.

Очаквано, Барселона е фаворит в този мач, особено предвид факта, че никога не са губили от този съперник в Ла Лига и само веднъж са завършвали наравно. Това се случи в първия мач на Жирона в Ла Лига, когато Стуани отбеляза дубъл, а с 10 човека Барселона се добра до точката след гол на Пике.

В мача между двата тима от първата половина на сезона "червено-белите" загубиха у дома с 0:1. Двубоят Барселона - Жирона ще бъде предаван пряко по Max sport 4, можете да го следите НА ЖИВО и в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички