Барселона иска да преподпише с трима свои играчи до края на април


Барселона иска да преподпише с трима свои играчи до края на април
Снимка: Getty Images/Guliver

4356 0

Ръководството на Барселона си е поставило за цел да подпише нови договори с трима свои играчи до края на месец април, съобщава днес "Sport". Според изданието това са Усман Дембеле, Илаиш Мориба и Оскар Мингеса.

Договорът на Дембеле с Барса изтича през лятото на 2022 година и ако той не преподпише с клуба, ще трябва да бъде изваден на транферния пазар, за да не си тръгне без пари през следващата година. За да си гарантират спокойствието, от Барселона ще му предложат нов дългосрочен договор със сериозно увеличение на заплатата.

Що се касае до Оскар Мингеса, той прогресира сериозно и си спечели титулярното място през този сезон. Роналд Куман също е много доволен от своя защитник и го вижда като основна част от отбора през следващите години.

Младокът Илаиш Мориба преди време бе получил предложения да напусне Каталуния, но в Барселона му показаха, че смятат да разчитат на него и той вече изглежда убеден, че иска да продължи да играе на "Ноу Камп". От ръководството на клуба смятат да му предложат нов четиригодишен договор, в който да присъства сериозна клауза за откупуването му.

А кой според Шави ще е добър избор за треньор на Барселона, можете да разберете ТУК.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички