Стопляща сърцето реакция от семейството на Марк Гиу при дебютния му гол за Барселона (ВИДЕО)


Стопляща сърцето реакция от семейството на Марк Гиу при дебютния му гол за Барселона (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1352 0

Повече от мечтан дебют. Такъв беше първият мач на Марк Гиу за Барселона, като 17-годишният футболист влезе в игра 10-ина минути преди края на редовното време срещу Атлетик Билбао. Младокът имаше нужда от само 23 секунди, за да се разпише за каталунците и с това да донесе успеха на своя тим.

Неподправените емоции на семейството на Марк Гиу

Без съмнение най-щастливите на стадиона след самия него бяха от неговото семейство. В социалните мрежи веднага се появиха видеа, които показват емоциите на най-близките хора до Гиу.

След мача самият играч използва възможността да благодари на академията на Барселона, която е родила редица таланти. "Ла Масиа" работи. Свършена е страхотна работа и трябва да се възползваме от това предимство в трудните времена, които има клубът. Бих казал на юношеския отбор да продължи да работи, ако наистина всеки иска да стигне до тук".

Според информация на "Opta", Марк Гиу е най-младият играч на Барселона през 21-ви век, който вкарва гол в дебюта си - 17 години и 291 дни. 17-годишният нападател се присъединява към имена като Педри, Гави и Ламин Ямал, произлезли от великата академия през последните няколко години. А самият Гиу увеличи драстично последователите си в социалните мрежи след гръмкия дебют.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички